Sukob navijača

VIDEO Šokantni prizori nasilja na tribinama u Nici. Jedan od huligana pao s pet metara visine, u kritičnom je stanju

Hina, Portal Novilist.hr

Reuters

Reuters

Nemirno je bilo uoči same utakmice, po ulicama francuskog grada, a kulminacija sukoba huligana uslijedila je na samom stadionu uoči početka susreta



Utakmica prvog kola skupine D nogometne Konferencijske lige između Nice i Koelna kasnila je s početkom 55 minuta zbog sukoba navijača ove dvije momčadi.


Nemirno je bilo uoči same utakmice, po ulicama francuskog grada, a kulminacija sukoba huligana uslijedila je na samom stadionu uoči početka susreta.


Foto galerija: Sukob huligana u Nici Foto: Reuters


Dvije strane međusobno su se gađale bakljama i drugim pirotehničkim sredstvima, a prve informacije govore kako je desetak osoba ozlijeđeno, s tim da je dvoje u vrlo teškom stanju. Jedan od sudionika sukoba pao je s tribine s visine od pet metara i u kritičnom je stanju. Prema dostupnim informacijama, radi se o navijaču PSG-a koji se priključio Nijemcima u sukobu s navijačima Nice.




Uoči početka same utakmice službeni je spiker na razglas najavio kako će se utakmica i definitivno prekinuti u slučaju prvog sljedećeg i najmanjeg incidenta, izvijestio je L’Equipe.