Druga NL

VIDEO Opatijci nisu slučajno podivljali na suca! Pogledajte i sami kakav kazneni udarac je suđen protiv njih u Ždralovima

Ivan Volarić

Trenutak kada je lopta udarila u Marshallovu nadlakticu

Trenutak kada je lopta udarila u Marshallovu nadlakticu

U ovom slučaju ruka je evidentno bila sastavni dio tijela pa je vrlo teško razložno dokučiti što je suca  Ivana Vučkovića natjeralo da u podmakloj fazi utakmice tako olako pokaža na bijelu točku i skroji remi u ŽdralovimaRIJEKA Nogometaši Opatije vratili su se silno ljuti i ogorčeni na suđenje iz Ždralova gdje su prvi put ovoga proljeća ostali bez sva tri boda. Sudeći po snimci opatijska ljutnja nije nimalo bez temelja. Naime, sudac Ivan Vučković je u 95. minuti pokazao na bijelu točku smatrajući da je branič Johnson Marshall igrao rukom. U službenom zapisniku stoji da je obrambeni igrač Opatije “blokirao rukom udarac lopte prema vratima u kaznenom prostoru”.


Dostupna snimka pokazuje da je Marshallova lijeva ruka bila savinuta iza tijela i da ga je lopta, otpucana iz neposredne blizine, udarila u nadlakticu. U ovom slučaju ruka je evidentno bila sastavni dio tijela pa je vrlo teško razložno dokučiti što je suca  Ivana Vučkovića natjeralo da u podmakloj fazi utakmice tako olako pokaža na bijelu točku i skroji remi u Ždralovima.