Reakcije s Poljuda

VIDEO Luka Modrić je nakon utakmice rekao što misli o Kramarićevu potezu koji je usmjerio susret s Walesom

Portal Novi list

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Ne treba se vraćati na te situacije - rekao je kapetanRIJEKA Kapetan Vatrenih Luka Modrić spremno je nakon utakmice na Poljudu stao ispred novinarskih mikrofona u miks zoni.


– Šteta, po svemu prikazanom zaslužili smo pobjedu, ali nogomet je takav. Kad ne iskoristiš svoje šanse, pogotovo u prvom poluvremenu, vratilo nam se na loš način. Ali nema veze, idemo dalje. Čeka nas teška utakmica u utorak. Hrvatska je stala u drugom dijelu? Da, dosta mlako smo ušli, mlitavo. Griješili smo u dodavanjima. Puno olako izgubljenih lopti, a oni nam nisu stvarali pritisak. Prelagano smo im davali te aute gdje su oni jedinu opasnost stvarali, pogotovo s desne strane. Teško je izgubiti dva vrlo važna boda, a zaslužili smo pobijediti – rekao je Luka i izbjegao prokomentirati situaciju u kojoj se, kod vodstva Hrvatske 1:0, Andrej Kramarić umjesto na dodavanje za bolje postavljenog Ivana Perišića odlučio na udarac.


– Ne treba se vraćati na te situacije. Morali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Imali smo dovoljno šansi – rekao je Modrić.
Video s Modrićevom izjavom možete pogledati OVDJE.