Bomba s Pirineja

VIDEO Legenda Barcelone i španjolske reprezentacije naprasno prekida karijeru: “U subotu igram posljednju utakmicu”

Portal Novi list

Gerard Pique/Foto REUTERS

Gerard Pique/Foto REUTERS

Uvijek sam govorio da nakon Barçe neće biti druge momčadi, i tako će i biti - izjavio je Pique u prigodnom videu kojega je objavio na svojem Twitter profilu



RIJEKA Španjolski portal su se užarili nakon što je Gerard Pique naprasno objavio kraj karijere. Naime, legendarni španjolski reprezentativac i jedan od najvećih igrača u povijesti Barcelone objavio je da će u subotu protiv Almerije odigrati svoju posljednju utakmicu. Pique, koji u nogama ima 615 utakmica za Katalonce, je na svojem Twitter profilu objavio video uradak u kojem je potvrdio tu vijesti.


– Vi ste mi, “culeri”, dali sve, a sada kada su se snovi tog djeteta ostvarili, želim vam reći da je vrijeme da zatvorimo ovaj krug. Uvijek sam govorio da nakon Barçe neće biti druge momčadi, i tako će i biti. Ova subota će biti moja posljednja utakmica na Camp Nou – izjavio je 35-godišnji branič.


Pique je u svojoj karijeri osvojio okruglih 30 trofeja, među kojima su i tri naslova prvaka Europe. Osim toga s reprezentacijom Španjolske je osvojio europski i svjetski naslov, a ukupno je upisao 102 nastupa za reprezentaciju.