Odlazak u Englesku

VIDEO Ivan Perišić potpisao za Tottenham, zarađivat će gotovo duplo više nego u Interu

Portal Novilist.hr

Ivan Perišić/Foto Tottenham

Ivan Perišić/Foto Tottenham

33-godišnji krilni napadač je potpisao dvogodišnji ugovor kao slobodni igrač, nakon što mu je istekao ugovor s milanskim Interom. Ondje će Perišić ponovo surađivati s Antonijom Conteom



RIJEKA Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić novi je igrač Tottenhama, potvrđeno je danas na službenim stranicama kluba.


33-godišnji krilni napadač je potpisao dvogodišnji ugovor kao slobodni igrač, nakon što mu je istekao ugovor s milanskim Interom. Ondje će Perišić ponovo surađivati s Antonijom Conteom, trenerom s kojim je prošle sezone osvojio i naslov talijanskog prvaka.


Ove je sezone s Interom osvojio Kup Italije te u prvenstvu završio kao drugoplasirani, odmah iza Milana. S obzirom da se ozlijedio u posljednjem kolu Serie A, Perišić će pauzirati sigurno oko mjesec dana te će propustiti nastupe reprezentacije u Ligi nacija.




Prema pisanju britanskih medija, Perišić bi u Tottenhamu trebao zarađivati oko 210 tisuća eura tjedno, što bi mjesečno bilo oko 850.000 eura. To je duplo veća plaća od one koju mu je nudio Inter.


– Čim sam došao u kontakt s trenerom i sportskim direktorom rekao sam da mi je bila želja zaigrati u engleskoj Premijer ligi još 2009. godine kada sam krenuo profesionalno igrati nogomet. Ne mogu dočekati zaigrati – rekao je Ivan Perišić nakon potpisa.


Ostatak njegovih dojmova možete poslušati u priloženom videozapisu.