MLS liga

VIDEO Bivši igrač Rijeke s kapetanskom trakom odveo Real Salt Lake u polufinale doigravanja i izazvao navijačko ludilo

Portal Novi list

Damir Kreilach / Foto REUTERS

Damir Kreilach / Foto REUTERS

Kreilachov Real Salt Lake izbacio je Punčecov Kansas golom u sučevoj nadoknadi vremena, a sada ga čeka Župarićev Portland



RIJEKA Nogometaši Real Salt Lakea ostvarili su novo iznenađenje u doigravanju MLS lige. Momčad bivšeg kapetana Rijeke Damira Kreilcha uspjela je preokretom u gostima svladati Sporting Kansas City i plasirati se u polufinala doigravnja gdje ih 5. prosinca čeka Portland.



Damir Kreilach i trener Pablo Mastroeni/Foto REUTERS


Damir Kreilach i suigrači slave veliki uspjeh/Foto REUTERS

Damir Kreilach i suigrači burno su s navijačima proslavili veliki uspjeh


Damir Kreilach se nije upisao u strijelce, ali je u izostanku Alberta Rusniaka (Covid protokol) ponio kapetansku traku i odigrao vrlo dobru partiju koja je riješena u samoj završnici. Drugi pogodak Real Salt Lakea pao je u sučevoj nadoknadi za veliko slavlje gostiju.



Bivši junior Rijeke Toni Datković nije ulazio s klupe Real Salt Lakea, kao ni bivši branič Rijeke Renato Punčec, koji je odsjedio cijeli susret na klupi Sportinga. Inače, Kreilacha u polufinalu čeka još jedan bivši igrač Rijeke – Dario Župarić – koji nastupa za Portland.


Inače, navijači Real Salt Lakea priredili su vatreni doček momčadi po povratku iz Kansas Cityja začinjen s bakljama i zastavama.