Branič Hrvatske

Vida o porazu na otvaranju Eura: “Jednom smo se otvorili, Englezi su nam odmah zabili gol”

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

Radili smo puno na tome da ne izlazimo puno, a onda kad smo se jednom otvorili, Englezi su nam zabili gol, rekao je Domagoj VidaNakon što je Hrvatska protiv Engleske na otvaranju Europskog prvenstva u nogometu na Wembleyu izgubila 1:0 prvi je izjavu dao branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida.


Čestitao je Engleskoj na pobjedi.


“Treba čestitati Engleskoj, bi li su danas bolji. Nećemo se predati, naš cilj je proći skupinu i po to idemo.
Radili smo puno na tome da ne izlazimo puno, a onda kad smo se jednom otvorili, Englezi su nam zabili gol”, rekao je Vida.


Gvardiol: Čekamo pravi trenutak


Poraz je komentirao i branič Joško Gvardiol.


“Znali smo kakva nas utakmica čeka i da su Englezi favoriti ovog prvenstva. Nismo dali svoj maksimum i to se vidi na kraju. Imali smo prilike koje nismo iskoristili kako treba, ali što je, tu je, idemo dalje.


Ne bih rekao da imamo problem s realizacijom, dečki su sjajno raspoloženi na treninzima, čekamo pravi trenutak da krenemo s golovima. Osjećam zbog debija je sjajan, zahvala suigračima što su mi olakšali”, rekao je Gvardiol.


Vrsaljko: Nisam vidio što se događalo


Šime Vrsaljko izjavio je da su hrvatski reprezentativci znali da će biti teška utakmica i da će Englezi na početku napraviti pritisak.


“Mislim da smo imali boljih i lošijih trenutaka, kao i oni, ali mislim da u idućim utakmicama moramo biti bolji. Ne želim reći da smo bili loši ili katastrofa, ali moramo bolje od ovoga.


Analizirat ćemo utakmice da vidimo što trebamo popraviti”, rekao je Vrsaljko.


Ne zna što bi rekao o golu.


“U tom trenutku nisam vidio što se događalo, vidio sam kad je došla dubinska lopta do Sterlinga i pokušao uklizati, ali nije mi jasno kako je uopće došao do lopte prije mene.


Mogli smo i mi zabiti da smo bolje reagirali, nismo zadovoljni, ali imamo sada pred sobom utakmice”, rekao je Vrsaljko.