Druga NL

Veznjak Krka se nada produžetku pozitivnog niza protiv Bjelovara: “Ovo može biti prekretnica”

Ivan Volarić

Ivan Lucić/Foto M. LEVAK

Ivan Lucić/Foto M. LEVAK

Ne treba stvarati pritisak oko toga jer je svaka utakmica bitna, ali pobjeda u ovoj utakmici bi nam stvarno puno značila - kaže Lucić



RIJEKA  Nogometaši Krka danas će od 15.30 sati pred svojim navijačima na stadionu Josip Pepi Uravić ugostiti Bjelovar i pokušati nastaviti pozitivan niz rezultata. Boduli još ne znaju za poraz ovoga proljeća.


– Ekipa se dobro posložila, dečki su mladi i motivirani, željni dokazivanja. Svi zajedno smo izgledali dobro na terenu, pokazali smo zajedničku energiju i borili smo se u svakoj utakmici. Na kraju nas je nagradilo. Možda je moglo u nekim susretima biti i bolje, ali ne treba biti nerealan. Trebamo ići utakmicu po utakmicu dalje. Još uvijek nismo ništa napravili. Ovi posljednji rezultati su dobar pokazatelj da vidimo da možemo, da nam daju vjetar u leđa u nastojanima da ostvarimo naš cilj, a to je ostanak u ligi – govori veznjak Ivan Lucić, koji je uoči ove sezone razmišljao o tome da se ostavi nogometa na ozbiljnijoj razini, a na kraju se prometnuo u najvažnijeg igrača Krka. »Luce« u 27. godini igra nogomet karijere!


– Na nogomet gledam iz perspektive gušta i uživanja. To mi je ispušni ventil. Drugi sam najstariji igrač u ekipi nakon Vargića. Lijepo je doći i opustiti se s dečkima. Mislim da sam došao u taj period da baš uživam u nogometu – dodao je Lucić uoči susreta s Bjelovarčanima koji imaju pet bodova više.




– Ova utakmica može biti prekretnica. Ne treba stvarati pritisak oko toga jer je svaka utakmica bitna, ali pobjeda u ovoj utakmici bi nam stvarno puno značila. Svakom susretu pristupamo kao i ovom, slijedit ćemo plan koji imamo i vjerujem da ćemo osvojiti bodove koje ćemo onda proslaviti s našim navijačima – poručio je Lucić.



Standings provided by Sofascore