Kevin Théophile-Catherine

Veliki preokret u Maksimiru, nakon što je prebačen u drugu ekipu francuski branič ipak produžio ugovor s Dinamom

Hina

Kevin Théophile-Catherine/Foto PIXSELL

Kevin Théophile-Catherine/Foto PIXSELL

Moja prva želja je bila ostati u Dinamu - rekao je 30-godišnji branič nakon potpisa trogodišnjeg ugovoraZAGREB U subotu je postignut dogovor oko svih detalja novog trogodišnjeg ugovora na koji je francuski branič Kevin Théophile-Catherine (30) stavio svoj potpis, te je time potvrdio kako će i dalje ostati član plave svlačionice, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.


“Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada”, rekao je Kevin Théophile-Catherine.


Théophile-Catherine u Dinamo je stigao iz francuskog prvoligaša Saint-Etiennea prije dvije godine. U modrom dresu je upisao više od pedeset nastupa, bio je standardni prvotimac prošle sezone u Europskoj ligi, te ove u Ligi prvaka, te je osvojio je naslov prvaka Hrvatske prošle sezone.