Prva NL

Velika kiša odgodila utakmicu Dugopolja i Orijenta, taj susret igrat će se tek uoči prvog proljetnog kola -11. veljače

Ivan Volarić

Mario Tadejević na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju

Mario Tadejević na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju

Na središtu igrališta nema toliko vode, problematični su šesnaesterci i bočne strane. Osim toga kiša ne jenjava pa postoji opravdana bojazan da do početka utakmice uvjeti za igru mogu biti samo gori - rekao je Fausto Budicin



RIJEKA   Velika kiša i nevrijeme u okolici Splita odgodili su susret 17. kola Prve NL između Dugopolja i Orijenta koji se trebao igrati od 13 sati na stadionu Hrvatski vitezovi. Momčadi su izašle na zagrijavanje zajedno sa sudačkom trojkom na čelu sa Tonijem Dadićem iz Zagreba nakon čega je odlučeno da ne postoje adekvatni uvjeti za igru.


U dogovoru s povjerenikom za natjecanje odmah je određen novi termin utakmice. S obzirom na to da nitko ne može garantirati da će nedjelja donijeti bolje uvjete za igru odlučeno je da će se taj susret odigrati uoči prvog proljetnog kola – 11. veljače.


– Na središtu igrališta nema toliko vode, problematični su šesnaesterci i bočne strane. Osim toga kiša ne jenjava pa postoji opravdana bojazan da do početka utakmice uvjeti za igru mogu biti samo gori – rekao je Fausto Budicin, trener Krimejčana, koji će trenirati još nekoliko dana, a onda će na – zimski raspust.