Slijede utakmice na Rujevici

Vatreni stigli u Opatiju i osvrnuli se na šokantni poraz: “Nije problem taktika. Mi smo bolja ekipa, ali to nismo pokazali”

Portal Novilist.hr

Mateo Kovačić/Foto PIXSELL

Mateo Kovačić/Foto PIXSELL

Ušli smo jako dobro u utakmicu i pali nakon gola. Ne bih ja krivio taj romb, nego naš pristup. Mi smo bolja ekipa od Slovenije, ali to nismo pokazali - tvrdi Kovačić



RIJEKA Hrvatski su reprezentativci nakon poraza na startu kvalifikacija za SP stigli u Opatiju koja će im biti baza sljedećih šest dana. U tom će razdoblju Vatreni odigrati susrete s Ciprom i Maltom na Rujevici.


– Bilo je previše panike nakon što smo primili gol, trebat će nam puno strpljenja protiv Cipra. Morat ćemo biti okomitiji, a ne kružiti okolo. Ne možemo se na to izvlačiti, ali nedostaje nam zajedničkih treninga. No tako je bilo i Slovencima. Možda je naš pristup bio krivi, bolji smo, a to nismo pokazali – rekao je Mateo Kovačić na press konferenciji prilikom dolaska u Opatiju.


– Nije bio problem u taktičkom planu. Ušli smo jako dobro u utakmicu i pali nakon gola. Ne bih ja krivio taj romb, nego naš pristup. Mi smo bolja ekipa od Slovenije, ali to nismo pokazali. Nije kriva taktika, nego mi koji nismo bili na sto posto – tvrdi Kovačić.




Šime Vrsaljko se vratio u reprezentaciju nakon duge pauze…


– Lijepo je opet biti zajedno, da mi je netko rekao u Rusiji da dvije i pol godine neću igrati, rekao bih mu da je lud. Bitno se je više potruditi u nastavku kvalifikacija. Dobro je da se ovo dogodilo na početku, tako da smo još više motivirani da u utakmicama u kojima smo favoriti to i pokažemo – rekao je Vrsaljko.