Prva HNL

Uvjerljiva pobjeda Slaven Belupa na Šubićevcu

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Već u 1. minuti gosti su šokirali domaću momčad, a strijelac vodećeg pogotka bio je Karlo Lulić. Do kraja prvog poluvremena mrežu Nediljka Labrovića zatresao je u 33. minuti i kamerunski napadač Franck Etoundi



ŠIBENIK Nogometaši koprivničkog Slavena Belupa s uvjerljivih su 3-0 (2-0) slavili na gostovanju kod Šibenika u prvoj utakmici 13. kola Prve HNL odigranoj u petak na Šubićevcu.


Već u 1. minuti gosti su šokirali domaću momčad, a strijelac vodećeg pogotka bio je Karlo Lulić. Do kraja prvog poluvremena mrežu Nediljka Labrovića zatresao je u 33. minuti i kamerunski napadač Franck Etoundi. Za potvrdu treće ovosezonske prvenstvene pobjede Koprivničana i konačnih 3-0 strijelac je bio njemački napadač Torless Knoll.


Slaven Belupo je ovom pobjedom, desetom za trenera Tomislava Stipića na klupi koprivničke momčadi, došao do 14 bodova i preskočio je Šibenik zasjevši na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, dok su Šibenčani s bodom manje i utakmicom više na sedmoj poziciji. Vodeći Dinamo ima 26 bodova iz 11 nastupa, a isti broj bodova, ali iz 12 utakmica, ima drugoplasirani Osijek. Treća je Gorica sa 22 boda iz deset utakmica, a Hajduk je četvrti sa 17 bodova osvojenih u 11 nastupa.





Standings provided by SofaScore LiveScore