Mile Škorić

Uremovića ozljeda udaljila od reprezentacije, ali spremna je zamjena: “Uvijek sam tu kada treba uskočiti, bilo bi odlično kada bih igrao na EURO-u”

Portal Novilist.hr

Mile Škorić/Foto REUTERS

Mile Škorić/Foto REUTERS

Filipu želim brz oporavak i sve najbolje. Znao sam da sam ja alternativa i sad sam tu, nažalost zbog njegove ozljede. Uvijek sam tu kad treba uskočiti i volim biti u reprezentaciji te želim ostati u njoj što dulje - kaže kapetan Osijeka



ZAGREB Kapetan Osijeka Mile Škorić jedan je od jedanaestorice igrača koji su od prvoga dana na pripremama u Rovinju s hrvatskom reprezentacijom.


– Prvi osjećaj je fantastičan, kao i uvijek kad se okupi reprezentacija. Nismo kompletni, ostali će nam se uskoro pridružiti, ali svi smo sretni i zadovoljni. Osobno sam u dobrom stanju, nisam imao nikakvih ozljeda. Koliko vidim, i svi ostali su takvi. Ostalo nam je svježine. Svi znamo jačinu naše reprezentacije i veličinu naših igrača tako da imam dobar predosjećaj. Neće biti lako, nema lakih utakmica na Euru, ali vjerujem u naše igrače i stručni stožer i smatram da možemo jako daleko – rekao je Mile Škorić nakon drugoga dana treninga u Rovinju.


Škorić je u reprezentaciju upao ozljedom Filipa Uremovića, koji će vrlo vjerojatno propustiti EURO, otkrio je danas novinarima Zlatko Dalić.




– Filipu želim brz oporavak i sve najbolje. Znao sam da sam ja alternativa i sad sam tu, nažalost zbog njegove ozljede. Uvijek sam tu kad treba uskočiti i volim biti u reprezentaciji te želim ostati u njoj što dulje. Kad god sam u reprezentaciji, osjećam se presretno. Nema ljepšeg osjećaja od toga. Bilo bi lijepo kad bismo prošli grupu i otišli daleko, još kad bih ja igrao. Dejan, Vida, Duje, svi su to odlični igrači, puni iskustva. Definitivno neće biti problema s obrambene strane – zaključio je Škorić.