SP u Kataru

Uoči Belgije javila se baka našeg pouzdanog braniča: “Pobjeda najljepši dar obitelji za veliku obljetnicu”

Toni Perinić

Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Joško Gvardiol/Foto REUTERS

Moj mali Joško na ponos je cijeloj obitelji, stvarno smo presretni što ga imamo - sa suzom u oku će Milka



NOVIGRAD Iako je odrastao na zagrebačkom asfaltu, u Srednjacima, Joško Gvardiol više puta tijekom godine dolazi baki Milki i djedu Zvonku Gvardiolu, koji žive u Novigradu. Pokucali smo im na vrata, koja je otvorila nasmijana i gostoljubiva baka Milka. Svoju sreću i ponos nije mogla sakriti, srce joj je, kaže, kao svemir.


– Ma nemam riječi za opisati ponos i sreću koju osjećam. Moj mali Joško na ponos je cijeloj obitelji, stvarno smo presretni što ga imamo – sa suzom u oku će Milka, napominjući kako će navijati i bodriti svog unuka i u ogledu protiv Belgije. Pobjeda u toj utakmici za njih bi bila posebno značajna.





– Joškov djed, a moj suprug Zvonko, slavi okrugli osamdeseti rođendan, a roditelji godišnjicu braka, tako da bi nam pobjeda svima bila dar za veliku obljetnicu – priznaje baka Milka. Kako navodi, Joško ih nikad ne zaboravlja, redovito se čuju, a i vide.


– Zove me često, a i jako voli doći u Novigrad. Vjerujem kako je pred njim blistava budućnost – iskrena je baka, koju smo pozdravili u nadi kako će se njezine želje o uspjehu Hrvatske ostvariti.