Europska liga

Unai Emery udario po sucu nakon minimalne pobjede nad Arsenalom: “Nije postojao kazneni udarac”

Portal Novi list

Unai Emery/Foto REUTERS

Unai Emery/Foto REUTERS

Sudac kao da nije želio provjeriti situaciju uz pomoć VAR-a i preispitati svoju odluku nakon provjere snimke - rekao je trener Villarreala



RIJEKA Utakmicu polufinala Europske lige između Villarreala i Arsenala obilježila je i jedna velika sudačka pogreška. Naime, kod vodstva Španjolaca 2:0 dosuđen je vrlo dvojbeni kazneni udarac za Arsenal, koji je u tom trenutku imao igrača manje. Prvi dojam bio je da sudac nije pogriješio, no drugi kutevi snimanja ipak su donijeli nešto drugačije dojmove. Trener Villarreala Unai Emery nakon utakmice nije štedio suce.


– Penal je stigao u periodu igre kada smo tražili treći pogodak. Nije postojao kazneni udarac, sudac je donio pogrešnu odluku tim više što je dobio poziv iz VAR sobe. Sudac kao da nije želio provjeriti situaciju uz pomoć VAR-a i preispitati svoju odluku nakon provjere snimke – rekao je Emery, koji je s obzirom na sve to zadovoljan konačnim ishodom.


– Pomalo nepravedno je što nismo ostvarili uvjerljiviju pobjedu, ali i 2:1 je vrijedna pobjeda – rekao je trener Villarreala.