Euro 2021

Uklizavanja u prazno: Pogledajte kako je Sterling poentirao pored nemoćne hrvatske obrane

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

Vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića uhvatio je na krivoj nozi, premda je teško tu išta zamjeriti našem golmanuObrana hrvatske nogometne reprezentacije “pala” je u 57. minuti utakmice protiv Engleske na Wembleyu u prvom ogledu na Euru 2o21.


Raheeem Sterling pogodio je za 1:0 za pobjedu Engleza.


Njegov suigrač Kalvin Phillips najprije je izbjegao klizeće startove hrvatskih braniča Joška Gvariola i Duje Ćaleta-Cara pa proigrao Sterlinga.

Napadač Manchester Cityja iskoristio je sjajan pas pa uputio šut pokraj nemoćnog Šime Vrsaljka, od bloka u bliži kut hrvatskog gola.


Vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića uhvatio je na krivoj nozi, premda je teško tu išta zamjeriti našem golmanu.


Engleze su u odličnu šansu za gol dovela uklizavanja u prazno hrvatskih obrambenih igrača.Raheemu Sterlingu ovo je bio 15. gol u 62. nastupu za englesku izabranu vrstu.


Zanimljivo Gordi Albion dobio je svih deset utakmica u kojima je Sterling bio strijelac. Potvrdilo se to i na otvaranju Eura 2021. protiv Hrvatske na kultnom stadionu u Londonu.


Gol Raheema Sterlinga pogledajte OVDJE.