NEMA NOGOMETA

UEFA odgodila sve utakmice Lige prvaka i Europske lige koje su se trebale igrati idućeg tjedna

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ta odluka obuhvaća uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka i Europske lige koje su se trebale igrati u utorak, srijedu i četvrtak. Utakmice Juventus-Lyon i Manchester City-Real Madrid, koje su se trebale igrati u utorak, već su jučer odgođene jer su igrači torinskog i madridskog kluba stavljeni u karantenu



ZAGREB/NYON – UEFA je u petak objavila da su sve utakmice Lige prvaka i Europske lige predviđene za idući tjedan odgođene zbog širenja koronavirusa. 


“Vezano za odluke različitih vlada sve utakmice klupskih natjecanja pod UEFA-om koje su se trebale igrati sljedeći tjedan su odgođene”, navodi se u priopćenju europske krovne nogometne federacije.


Ta odluka obuhvaća uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka i Europske lige koje su se trebale igrati u utorak, srijedu i četvrtak. Utakmice Juventus-Lyon i Manchester City-Real Madrid, koje su se trebale igrati u utorak, već su jučer odgođene jer su igrači torinskog i madridskog kluba stavljeni u karantenu. 




Tako su odgođeni susreti između Barcelone i Napolija te između Bayerna i Chelsea čiji je nogometaš Callum Hudson-Odoi pozitivan na koronavirus zbog čega su svi igrači i članovi stožera kluba stavljeni u izolaciju. 


Osim toga, ova odluka obuhvaća i utakmice četvrtfinala juniorske Lige prvaka u kojoj je zagrebački Dinamo trebao na Hitrec-Kacianu 17. ožujka ugostiti portugalsku Benficu.