Nema milosti

UEFA kaznila Srpski nogometni savez i izbornika Tumbakovića zbog kašnjenja na utakmicu

Hina

Tumbaković je suspendiran jednu utakmicu i mora platiti 5.000 eura jer je UEFA utvrdila da je on odgovoran za kašnjenjeNYON UEFA je kaznila Srpski nogometni savez (FŠ) novčanom kaznom, a srpskog izbornika Ljubišu Tumbakovića je suspendirala jednu utakmicu zbog kašnjenja srpskih reprezentativaca na utakmici protiv Mađarske 11. listopada.
Kako javlja Tanjug, UEFA je dopustila Tumbakoviću da vodi Srbiju u susretu protiv Škotske koji je na rasporedu sljedeći četvrtak, no neće moći voditi Srbe protiv Mađarske u Budimpešti 15. listopada.


Tumbaković i Srpski nogometni savez su kažnjeni zbog utakmice Lige nacija koja se igrala u Beogradu na stadionu “Rajko Mitić” 11. listopada između Srbije i Mađarske (0-1). Srpski nogometni savez mora platiti kaznu od 20.000 eura jer su reprezentativci Srbije kasnili na utakmicu, a Tumbaković je suspendiran jednu utakmicu i mora platiti 5.000 eura jer je UEFA utvrdila da je on odgovoran za kašnjenje.


Pobjednik susreta između Srbije i Škotske bit će zadnji sudionik skupine D na Euru u kojoj su osim Hrvatske još Engleska i Češka.