Varaždin vs. Rijeka

U Varaždinu se traži ulaznica više za pobjedu nad Rijekom: “Vjerujemo da će publika na kraju biti zadovoljna”

Portal Novi list

Mario Kovačević/Foto PIXSELL

Mario Kovačević/Foto PIXSELL

Rijeka sigurno nije očekivala ovakvu polusezonu, da će biti na poziciji na kojoj je trenutačno, ali ne zanimaju nas njihovi problemi - kaže trener Varaždina Mario Kovačević



VARAŽDIN U Varaždinu vlada posebno zanimanje za današnji sudar s Riječanima, posljednjih dana tražila se »karta više« za tribine.


– Rijeka sigurno nije očekivala ovakvu polusezonu, da će biti na poziciji na kojoj je trenutačno, ali ne zanimaju nas njihovi problemi. Siguran sam da će se Rijeka dići, ali neka to bude poslije naše utakmice. Učinit ćemo sve da pred našom publikom nastavimo s igrom kao što smo igrali protiv Osijeka. Od prve minute ćemo tražiti pobjedu, igrati agresivno, onako kako mi znamo i vjerujem da će na kraju naša publika biti zadovoljna i da ćemo se radovati bodovima – kaže trener Mario Kovačević.


Po njegovim riječima, Varaždin će od prve minute krenuti s napadima i tražiti pobjedu kako bi obradovao svoje simpatizere.




– Moramo igrati agresivno od prve minute, kada je rezultat 0:0, pokušavamo i svjesni smo toga, ali nije to tako lagano. Znamo da nismo idealni i da imamo puno grešaka, tako u niti jednoj utakmici nismo imali »čistu« mrežu, ali opet uz Dinamo, Hajduk i Osijek samo mi imamo pozitivnu gol-razliku. Vjerujem kako ćemo s ovim samopouzdanjem i iskustvom već protiv Rijeke odigrati utakmicu bez primljenoga gola – naglasio je Kovačević čija momčad će nastupiti bez pocrvenjelog Teklića.