Liga prvaka

U Salzburgu dočekuju Dinamo s velikim oprezom i respektom: “Modri su nevjerojatno dobra momčad…”

Hina

Modri na posljednjem treningu u Salzburgu/Foto PIXSELL

Modri na posljednjem treningu u Salzburgu/Foto PIXSELL

Nemojmo se zavaravati, ove dvije utakmice bit će odlučujuće. Očekujem ravnopravne utakmice bez izrazitih favorita - rekao je Matthias Jaissle, trener RB Salzburga



SALZBURG “Dinamo je nevjerojatno dobra momčad s iskustvom”, kazao je trener austrijskog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči sutrašnjeg ogleda protiv Dinama u Ligi prvaka.


Austrijski mediji navode kako momčad Salzburga s puno samopouzdanja i prvi put u aktualnoj sezoni Lige dočekuje neki ogled kao favorit. Međutim, 34-godišnji njemački stručnjak je oprezan.


“Nemojmo se zavaravati, ove dvije utakmice bit će odlučujuće. Očekujem ravnopravne utakmice bez izrazitih favorita,” kazao je Jaissle.




“Dinamo je nevjerojatno dobra momčad s potrebnim iskustvom. Sigurno će to biti utakmica na nož,” dodao je.


RB Salzburg dočekuje “Modre” kao vodeći sastav austrijskog prvenstva sa 23 boda, dva više od Sturma, dok je u skupini Lige prvaka na trećem mjestu s dva boda. Dinamo ima bod više, a na vrhu je Milan sa četiri boda. Na začelju je Chelsea s jednim bodom.


Na novinarskoj konferenciji je bio i mladi hrvatski veznjak Luka Sučić, 20-godišnjak rođen u Linzu, koji je do sada sakupio tri nastupa u dresu “Vatrenih“.


“Poznajem dosta igrača iz reprezentacije,” kazao je Sučić naglasivši kako su Bruno Petković i Mislav Oršić najbolji.


“Oni su najbolji, iako je cijela momčad Dinama dobra. Dinamo ima puno kvalitetnih pojedinaca, naš plan je od početka krenuti jakim presingom, igrati svoju igru i nadati se pobjedi,” naglasio je.