Prijete i Rijeci

U redovima Lokomotive zavladala euforija uoči Rujevice: “Nemamo navijače i veliki novac, ali imamo dušu”

Portal Novi list

Goranu Tomiću ruku je nakon utakmice stisnuo i kolega Igor Jovićević/Foto PIXSELL

Goranu Tomiću ruku je nakon utakmice stisnuo i kolega Igor Jovićević/Foto PIXSELL

Mi smo kao jedna obitelj i pobjeda nam puno znači. Rijeka?  Prvo ćemo se regenerirati i proslaviti pobjedu... - rekao je trener Goran TomićZAGREB Pobjeda na Dinamom izazvala je silnu euforiju u Kranjčevićevoj ulici. Potpuno jasno je da će “lokosi” stići na Rujevicu silno “nabrijani”, željni pobjede koja bi ih mogla vinuti čak i na drugo mjesto.


– Dinamo je objektivno bio bolji u prvom poluvremenu, međutim u tom periodu smo i mi imali neke situacije, ali nedostajao nam je zadnji pas. U nastavku se utakmica okrenula, imali smo izvanredne prilike i zasluženo pobijedili jaki Dinamo. Presretni smo! – govorio je trener Goran Tomić nakon utakmice koju su obilježile sjajne reakcije vratara Grbića.


– Za pobijediti Dinamo jednostavno morate imati igrače na najvišoj razini – naglasio je Tomić i pobjedu posvetio direktoru i kondicijskom treneru koji slave rođendan.
– Mi smo kao jedna obitelj i pobjeda nam puno znači. Rijeka?  Prvo ćemo se regenerirati i proslaviti pobjedu… – zaključio je trener Lokomotive.


Sa srcem i dušom smo se branili, dragi Bog nas je na kraju nagradio – rekao je vratar Grbić


Vratar Ivo Grbić također je bio presretan nakon utakmice.


– Svaka čast cijeloj momčadi, znači svima u klubu. Od predsjednika i direktora, do čistačica i svih igrača, svima treba zahvaliti na ovoj sezoni. Krenuli smo u nju s tri poraza u nizu, svi su nam predviđali borbu za ostanak, ali smo vjerovali u sebe i samo radili. Sve nam se vratilo, igramo bez navijača, nitko od nas nema velik novac, a mi se borimo za Ligu prvaka i u finalu smo Kupa. A neki klubovi koji puno ulažu u imaju sve, nemaju dušu kakvu mi imamo u svlačionici. I ta duša nas je izvukla, Dinamo nas je držao prvo poluvrijeme u naših 16 metara, ali smo izdržali. Sa srcem i dušom smo se branili, dragi Bog nas je na kraju nagradio – rekao je Grbić za službene stranice Lokomotive.