Uoči važne utakmice

U Osijeku ogorčeni nakon potvrde odluke HNS-a: “U svemu se očituju neki drugi interesi, nikako oni nogometni”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Sramotna odluka HNS-a! Ne mogu drukčije to prokomentirati. Ovo je teško razumljivo i prihvatljivo, posebice nakon posve jasnog i neupitnog očitovanja Stožera civilne zaštite da nema prepreka za igranje pred publikom - rekao je direktor NK Osijek Igor Galić



RIJEKA Hrvatski nogometni savez je nakon sjednice Izvršnog odbora objavio kako neće promijeniti svoju odluku o zabrani navijača na preostalim susretima Prve HNL te finalu Kupa. Tu su odluku donijeli 20. srpnja, ali su je danas preispitivali nakon što je NK Osijek uputio žalbu jer je Stožer civilne zaštite jasno potvrdio kako je navijačima dolazak dozvoljen prema već važećim propisima.


U Osijeku su, naravno, nakon potvrde ove odluke ostali ogorčeni.


Sramotna odluka HNS-a! Ne mogu drukčije to prokomentirati. Ovo je teško razumljivo i prihvatljivo, posebice nakon posve jasnog i neupitnog očitovanja Stožera civilne zaštite da nema prepreka za igranje pred publikom. Savez to nije želio uvažiti, tako da se u svemu očituju neki drugi interesi, po nama – nikako nogometni.




Po tko zna koji puta koplja se lome na našem klubu. Bili smo zakinuti suđenjem, a sada se suočavamo i s ovakvom situacijom da nam se navijačima zabranjuje dolazak na tribine u najvažnijoj, povijesnoj utakmici. Članovi Izvršnog odbora HNS-a stavljaju se iznad svega, iznad Stožera civilne zaštite i to baš sada, kada pada odluka tko će u kvalifikacije Lige prvaka.


Našoj momčadi ne preostaje ništa drugo nego izdići se iznad svega, skupiti svu snagu, motiv i energiju kako bismo u subotu došli do velike pobjede, rekao je direktor NK Osijek Igor Galić.