Sjajan odaziv

U nepuna četiri dana prikupljena sredstva za mural Gorana Brajkovića, višak će se donirati Armadi

Portal Novilist.hr

Ovako se svojevremeno Armada oprostila od tragičnog stradalog Gorana Brajkovića

Ovako se svojevremeno Armada oprostila od tragičnog stradalog Gorana Brajkovića

Na posebno otvoreni žiro račun uplaćeno je do poslijepodnevnih sati ovoga četvrtka gotovo 13 tisuća kuna, a predviđeni trošak izrade grafita na trafostanici na Tošini je 10 tisuća kuna



RIJEKA Za nepuna četiri dana prikupljena su sredstva za izradu murala u spomen na Gorana Brajkovića, legendarnog opatijskog nogometaša koji je najbolje partije pružao u dresu Rijeke. Na posebno otvoreni žiro račun uplaćeno je do poslijepodnevnih sati ovoga četvrtka gotovo 13 tisuća kuna, a predviđeni trošak izrade grafita na trafostanici na Tošini je 10 tisuća kuna.


Objavu o prikupljenim sredstvima s facebook stranica koje u spomen na Braleta održava njegov bratić Srđan Radosavac prenosimo u cijelosti:


“PRIKUPLJENA SU SREDSTVA ZA IN MEMORIAM GRAFIT GORANA BRAJKOVIĆA ! Stanje žiro-računa na dan 21.05.2020. u 17.30 h iznosi 12.728,00 kn  čime je i premašen procjenjeni trošak za izradu grafita od strane izvođača i umjetnika Eduardo Filipović SEC-a u iznosu od 10.000,00 kn i to u svega 4 dana prikupa sredstava ! HVALA SVIMA ISKRENO




Žiro-račun će biti otvoren za eventualne naknadne uplate zaključno sa danom 25.05.2020. – ponedjeljak, a obzirom da su najavljene uplate i iz inozemstva koje još nisu pristigle na žiro-račun, ekipe su skupljale sredstva po kvartovima, kafićima, te svi, koji to žele, mogu izvršiti uplatu do dana 25.05.2020. nakon čega se daljnje uplate više neće zaprimati.


Kako smo i najavili, višak sredstava koji preostane na žiro-računu (u ovom trenutku: 2.728,00 kn) biti će uplaćen na račun našeg kluba navijača KN Armada Rijeka kako bi pomogli klubu u daljnjim akcijama.


Također, kako smo najavljivali, sve uplate / transakcije biti će objavljene u komentarima ove objave uz napomenu da će biti “cenzurirana” imena uplatitelja (fizičkih osoba i tvrtki, kao i njihovih brojeva računa) obzirom da su mnogi zatražili da se ne objavljuju javno njihovi podaci i iznosi koje su uplatili, a što je njihovo apsolutno pravo. Objaviti ćemo kompletan izlistaj žiro-računa na kojem će biti vidljive sve uplate sa datumima i iznosima istih. Također, svi oni koji žele javno objaviti svoje osobne podatke i iznose uplata, mogu to slobodno učiniti u komentarima ove objave.


U komentarima objave ćemo, osim gore navedenog, objaviti i transakciju preostalih sredstava na račun našeg kluba navijača KN Armada Rijeka u vidu donacije.


Sa objavama svih gore navedenih transakcija započeti ćemo nakon prestanka primitka uplata na žiro-račun, dakle od dana 26.05.2020. pa nadalje i to u komentarima ove objave kako bi se sve nalazilo na jednom mjestu i bilo javno dostupno svima i u svakom trenutku.


Naš umjetnik i izvođač SEC započeti će sa nabavom materijala, te potom krenuti i u samu realizaciju. Koristiti će se vrhunski materijali, te će trafo-stanica biti oslikana sa sve tri vidljive strane.


Planira se veliko otvorenje grafita, dostojno naše legende, a o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti i svi će biti pozvani Još jednom HVALA SVIMA”