Velike posljedice

U Milanu, Interu i Juventusu sprema se velika čistka “pobunjenika”, a najteže će proći izdajnik iz Juventusa

Portal Novi list

Čeferinovi izaslanici u protekla 24 sata obišli su sve odmetnute klubove osim Juventusa. Čeferin je dao izravnu zapovijed: "zaobiđite Agnellija i Juventus"MILANO Ugledni dnevnik Gazzeta dello Sport objavio je priču o Superligi iz talijanskog kuta gledanja. Tvrdi da se u Milanu, Interu i Juventusu sprema velika čistka “pobunjeničkih” kadrova, jer nitko se ne želi dodatno zamjeriti UEFA-i nakon fijaska projekta koji je trajao 48 sati.


“Projekt je trajao poput mačke na obilaznici! – naglašava Gazzeta i dodaje kako će idući dani u Torinu i Milanu biti burni.


Posebno bolni rezovi spremaju se u Juventusu. Čeferinovi izaslanici u protekla 24 sata obišli su sve odmetnute klubove osim Juventusa. Čeferin je dao izravnu zapovijed: “zaobiđite Agnellija i Juventus”. Poznato je njihovo raskinuto prijateljstvo, ali i Čeferinova poruka da je Angelli “lažov i zmija”. Krenule se glasine da Agnelli sprema ostavku svjestan da bi njegova uloga u svemu ovome mogla imati teške posljedice po ionako poljuljani Juventus.