Nezadovoljstvo u Kranjčevićevoj

U Lokomotivi su šokirani reakcijom dijela navijača Dinama: “Svaki se klub bori za sebe…”

Portal Novi list

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Nema nikakve posebne “napaljenosti” na Dinamo, pa to je suluda teorija - rekao je trener Silvijo Čabraja



RIJEKA Utakmica između Lokomotive i Dinama imala je i svoje treće poluvrijeme. Naime, dio navijača Dinama nakon utakmice odlučio je svoj bijes zbog remija iskaliti na – “lokosima”. Jedan od njih prešao je s psovki ispred glavne tribine na dijela pa pokušao upasti u svlačionicu Lokomotive. Dio navijača Dinama zvižducima je ispratio igrače Lokomotive s terene iako su oni samo odigrali poštenu utakmicu bez razmišljanja kakve će to posljedice imati na druge u HNL-u.


– Bio sam šokiran, mislio sam da nam se to u Zagrebu ne može dogoditi. Ali, ipak se dogodilo. Zašto? Ne znam… Uvijek u žitu ima kukolja, pa su tako vjerojatno i neki pojedinci bili nervozni i ljutiti jer su očekivali da će nas Dinamo sigurno pobijediti, pa su krivce za Dinamov neuspjeh pronašli u Lokomotivi, ne u meni osobno, nego u našem klubu. Nisam, dakle, taj napad shvatio osobno, nego kao ljutnju na naš klub. Ne znam što se nama može zamjeriti. Svaki se klub bori za sebe, svatko ima svoje ambicije i sigurno mi ne možemo biti krivci za Dinamove probleme – rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, za Sportske novosti.


Među dijelu navijača Dinama provukla se teza kako Čabrajina momčad posebno grize baš protiv Modrih.




– To je apsolutna neistina! Nema nikakve posebne “napaljenosti” na Dinamo, pa to je suluda teorija. Bio je to gradski derbi, po posjetu je oboren rekord stadiona u Kranjčevićevoj otkad na njemu igra Lokomotiva, igralo se u odličnom ozračju, utakmica je bila važna… I logično je da je adrenalin poskočio kod igrača obje momčadi, ali sad govoriti da su moji igrači posebno motivirani baš protiv Dinama, nema baš nikakve veze s istinom. U svaku utakmicu ulazimo s golemim žarom i željom za pobjedom, tako je bilo i u subotu – rekao je Čabraja.