Poseban režim

U KN Armada od četvrtka podjela vaučera za kupnju ulaznica za finale Kupa

Portal Novilist.hr

Uvjet za izdavanje vaučera za kupnju ulaznice je članstvo u KNAR, temeljem koje će svaki član moći podići svoju ulaznicu na posebnim blagajnama samo za Armadu



RIJEKA Iz Kluba navijača Armada obratili su se svojim članovima uoči početka prodaja ulaznica za finale Kupa u Puli.


“Obavještavamo sve svoje članove kao i ostale zainteresirane navijače Rijeke, da će se u sjedištu Kluba navijača Armada Rijeka 9. i 10. svibnja 2019. od 18 do 22 sata, podizati vaučeri za kupnju ulaznica utakmice finala kupa između Rijeke i dinama koja će se održati u Puli 22. svibnja 2019. 


Uvjet za izdavanje vaučera za kupnju ulaznice je članstvo u KNAR, temeljem koje će svaki naš član moći podići svoju ulaznicu na posebnim blagajnama samo za Armadu (Zamjenski stadion Rujevica) u razdoblju od 14. do 15. svibnja 2019. 




Prilikom kupnje ulaznice, uz navedeni vaučer, potrebno je predočiti osobnu iskaznicu (jedna osoba može podignuti najviše do 4 karte). 


Unaprijed naglašavamo da će se predbilježbe moći zaprimati samo neposredno dolaskom u KNAR, pri čemu je moguće da i jedan član predbilježi neograničen broj drugih članova.


Predbilježbe e-mailom, u inbox ili telefonski neće se uzimati u obzir!


Broj ulaznica je brojčano ograničen pa prema tome možemo jamčiti da će samo članovi s vaučerom sebi osigurati ulazak na finale.”


PULA CIJELA PLAVO-BIJELA!”, stoji u Armadinom priopćenju.