Rijeka pod pritiskom

U Hajduku se uoči novog Jadranskog derbija uzdaju i u nervozu koju su izazvali na Rujevici nakon posljednje pobjede

P. N.

Hajdukovci slave Caktašev pogodak na Rujevici/Foto PIXSELL

Hajdukovci slave Caktašev pogodak na Rujevici/Foto PIXSELL

Nova pobjeda na Rujevici približila bi Hajduk četvrtoj Rijeci na tri boda s time da Splićani imaju utakmicu manje u odnosu na svoje domaćine



SPLIT Nogometaši Hajduka vratili su se treninzima nakon odrađene samoizolacije poslije derbija na Rujevici. Pred Splićanima je novi Jadranski derbi u kojem trener Paolo Tramezzani neće moći nekoliko igrača koji su izborili važnu pobjedu u Rijeci. Mijo Caktaš prebačen je zajedno s Jradijem po kazni u drugu  momčad, Stefan Simić i Stanko Jurić, također po svemu sudeći neće moći istrčati na Rujevicu.


Vjerojatno navijači Hajduka najviše žale za Caktašem. Hajduku bi mogli nedostajati njegovi pogoci u nastavku sezone, a posebno u važnoj utakmici u Rijeci. Tramezzani je svjestan važnosti novog sraza s Riječanima, stoga je uoči subotnjeg ogleda poslao jasnu poruku:


– To je vrlo važna utakmica koja će nam dati odgovore gdje možemo doći…




Nova pobjeda na Rujevici približila bi Hajduk četvrtoj Rijeci na tri boda s time da Splićani imaju utakmicu manje u odnosu na svoje domaćine. U redovima Hajduka sasvim sigurno igraju i na kartu nervoze koja se stvorila u riječkim redovima nakon posljednjeg poraza od Splićana. Trener Rožman je, bez obzira na to što ga je predsjednik Damir Mišković nagradio novim ugovorom, pod velikim pritiskom, možda i većim od Tramezzanija!