Cure detalji

U Haalandovu ugovoru s Cityjem postoji klauzula koja mu omogućava prijevremeni odlazak u Real Madrid!

Portal Novi list

Erling Haaland/Foto REUTERS

Erling Haaland/Foto REUTERS

Sin bivšeg predsjednika Reala u TV emisiji je izjavio da Norvežanin 2024. godine može u Real pod povoljnijim uvjetima nego u ostale klubove



RIJEKA Ugledni španjolski dnevnik Marca donosi pomalo senzacionalnu priču pozivajući se na izjavu Fernanda Sanza, bivšeg igrača Real Madrida i predsjednika Malage, koji je u TV emisiji El Chiringuito izjavio kako u ugovoru Erlinga Haalanda s Manchester Cityjem postoji klauzula koja mu omogućava prijevremeni raskid i odlazak u Real Madrid.


– Informacija koju imam je da postoji izlazna klauzula za Haalanda u drugoj godini ugovora (2024. godine op.a), a zanimljivo je da uz vrlo povoljne uvjete u usporedbi s ostalima za klub. Što je Real Madrid… – objasnio je Fernando Sanz, inače sin Lorenza, bivšeg predsjednika Real Madrida.


Sanz nije naveo pod kojim financijskim uvjetima Real, a pod kojim drugi klubovi mogu aktivirati navedenu izlaznu klauzulu. U medijima se špekuliralo da je riječ o 200 milijuna eura u 2024., odnosno 175 milijuna eura u 2025. godini.




Norvežanin je poznat po tome da u svojim ugovora uvijek ugrađuje “izlazne klauzule”. Tako je otišao iz Borussije Dortmund (7o milijuna eura), odnosno RB Salzburga (20 milijuna eura).