Obećavajući početak

Trener Hajduka upozorava nakon uspješnog debija: “Moramo glavu držati nisko, moramo pronaći kontinuitet”

Portal Novi list

Mijo Caktaš i Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Mijo Caktaš i Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Ne smijemo misliti da smo napravili nešto - rekao je Talijan na splitskoj klupi



RIJEKA Paolo Tramezzani uspješno je započeo svoju epizodu na Hajdukovoj klupi. Talijanski stručnjak odnio je sva tri boda sa Šubićevca.


– Znali smo da će biti teško. Ovo je težak teren na kojem ni drugim ekipama nije bilo lako. U teškim trenucima pokazali smo karakter. Vidjeli smo i neke druge dobre stvari. Sretan sam zbog igrača, znam koliko ova pobjeda znači za samopouzdanje, moral. U ovom trenutku im ovo može pomoći da dobiju na mirnoći, da im je lakše igrati. Naš put je dug, ali danas sam sretan zbog njih – rekao je Tramezzani, a zatim dodao:


– Ne smijemo misliti da smo napravili nešto. Već nas za nekoliko dana čeka najvažnija utakmica. Znam koliko to znači našim navijačima. Moramo glavu držati nisko, moramo pronaći kontinuitet. To ne možeš pronaći u tri-četiri dana.




Kako ste se odlučili na ovu jedanaestoricu?


– Momčad koju sam izveo danas sam imao u glavi nakon prvog treninga. Želio sam igrače postaviti u komfornu zonu gdje bi mogli pokazati svoje karakteristike. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv Dinama – zaključio je Tramezzani.