Uz pridržavanje mjera...

Tri tisuće navijača Intera ove će subote moći ući na San Siro, razlog je proslava naslova prvaka

Hina

Slavlje navijača Intera/Foto REUTERS

Slavlje navijača Intera/Foto REUTERS

Inače, San Siro može primiti oko 76.000 gledatelja, a 3.000 navijača će moći ući na stadion kroz posebna vrata kako bi se utvrdio njihov identitet. To će poslužiti kao lista kontakata ako se netko od njih zarazi covidom-19MILANO Tri tisuće navijača Intera moći će u subotu ući na stadion San Siro na prvenstvenu utakmicu 35. kola protiv Sampdorije kako bi imali priliku sa igračima proslaviti “scudetto”.


Inače, San Siro može primiti oko 76.000 gledatelja, a 3.000 navijača će moći ući na stadion kroz posebna vrata kako bi se utvrdio njihov identitet. To će poslužiti kao lista kontakata ako se netko od njih zarazi covidom-19. Također, najavljeno je da će svako kršenje epidemioloških mjera biti strogo kažnjeno.


Protekle nedjelje, četiri kola prije kraja prvenstva, milanski Inter je osigurao 19. naslov talijanskog nogometnog prvaka, ali tek prvi u posljednjih 11 godina, odnosno nakon sezone 2009/2010. kada ih je vodio Jose Mourinho.
Nikakve protuepidemijske mjere nisu mogle zaustaviti navijače “nerazzurra” da odmah proslave naslov na otvorenome i njih oko 30.000 okupilo se na milanskom trgu “Piazza del Duomo”, a mnogi su bili bez maske.