Hajduk vs. Istra 1961

Trenera Hajduka šokirala je jedna stvar uoči posljednjeg domaćeg prvenstvenog susreta ove sezone

Portal Novi list

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti - rekao je trener Splićana



SPLIT Pred nogometašima Hajduka je posljednji domaći prvenstveni ogled ove sezone. U 35. kolu danas (19.05 sati) na Poljud stiže Istra 1961.


– Šokantno, nevjerojatno, gdje je gospodin Toni Bilić? Je li OK, nadam se da je dobro. Kako ćemo odraditi presicu bez njega? – rekao je na startu trener Hajduka Valdas Dambrauskas, misleći na dugogodišnjeg kroničara Hajduka, ujedno i nekadašnjeg novinara/suradnika Novoga lista, pa nastavio:


– Situacija je sve bolja i bolja. Vuković, Atanasov i Eduok su se priključili treninzima. Naravno, ne u potpunosti, pogotovo Eduok. Vidjet ćemo hoće li Atanasov i Vuković biti u konkurenciji. Mlakar i Katić će se priključiti treninzima idući tjedan.




Pobjedom protiv Istre možete potvrditi drugo mjesto?


– Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti. Moramo napraviti ono što je u našim rukama.


U Puli ste izgubili dva boda, je li vam to dodatan motiv?


– Ne znam razmišljaju li igrači o tome. Ja uživam gledati Istru 1961. Veliki kredit njihovom treneru. Njihovo mjesto na ljestvici nije realno. Jako su opasan suparnik svakome. Moramo biti ozbiljni i fokusirani – zaključio je Dambrauskas.