Neuspješna promjena državljanstva

Trener Stuttgarta uoči utakmice s Borussijom (M) komentirao ‘slučaj Sosa’: “Žao mi je dečka, suigrači će mu pomoći”

Portal Novilist.hr

Borna Sosa i suigrači/Foto REUTERS

Borna Sosa i suigrači/Foto REUTERS

Sve ovo ga je jako pogodilo, ali osjećam da se dobro nosi s teškom situacijom. Smirio se nakon dva ili tri teška dana. On je vrlo inteligentan dečko, a pomoći će mu i suigrači - kaže Matarazzo



STUTTGART Borna Sosa u Stuttgartu na poziciji lijevoga beka zadnjih godina pruža odlične partije, zbog čega su iz njemačke reprezentacije pokušali sve kako bi dobio njihovo državljanstvo. To se ipak nije dogodilo, Sosa se na kraju ispričao hrvatskoj javnosti te u priopćenju kazao kako se ponovno stavlja na raspolaganje Vatrenima.


Slučaj je na kraju komentirao i trener Stuttgarta Pellegrino Matarazzo uoči susreta s Borussijom Mönchengladbach, što se igra ovoga vikenda.


– Jako mi je žao dečka, ovo nije ugodna situacija za njega. Cijeli proces je jako nesretan, možete cijelu stvar sagledati kritički. Sve ovo ga je jako pogodilo, ali osjećam da se dobro nosi s teškom situacijom. Smirio se nakon dva ili tri teška dana. On je vrlo inteligentan dečko, a pomoći će mu i suigrači. Mislim da će se sada koncentrirati na ono što je pred njim. Na klupskoj razini može i dalje napredovati – rekao je Matarazzo.