Prva HNL

Trener Slaven Belupa ima pobjednički recept za Hajduk: “Moramo biti hrabri kao James Bond i mudri kao Konfucije”

Portal Novi list

Tomislav Stipić/Foto PIXSELL

Tomislav Stipić/Foto PIXSELL

U ovom zgusnutom rasporedu, NBA ritmu, kada putujemo i igramo gotovo svaka četiri dana, ključno je pozitivno ozračje oko momčadi i kluba - kaže Tomislav Stipić



KOPRIVNICA Pobjeda nad Goricom vratila je dobro raspoloženje u Koprivnicu gdje danas gostuje – Hajduk.


– Gorica nam je dala potvrdu da ako dobro radite, nekad samo treba biti strpljiv i vjerovati. U ovom zgusnutom rasporedu, NBA ritmu, kada putujemo i igramo gotovo svaka četiri dana, ključno je pozitivno ozračje oko momčadi i kluba. To sada imamo, a uz to i dobru igru i timski duh na terenu – govori Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa, pred čijom momčadi je novi veliki ispit.


– Hajduk je veliki hrvatski klub koji trenutno korača prema naprijed. Ne ide uvijek istom brzinom i zato je od velike važnosti svaka utakmica do kraja prvenstva za njih i njihove navijače jer emocija diktira njihov strateški put. Ako pitate osnovnoškolce da vam nabroje prvake Hrvatske, reći će vam dva imena, a među njima neće biti Hajduk i to je ogroman izazov za cijeli sustav kluba. Mi moramo biti hrabri kao James Bond i mudri kao Konfucije. To je naš recept! – rekao je Stipić.