VELIK RESPEKT PREMA PROTIVNIKU

Trener “Rossonera” Stefano Pioli: “Manchester United je najveći favorit Europske lige”

Portal Novi list

Stefano Pioli/Foto REUTERS

Stefano Pioli/Foto REUTERS

To će biti stimulirajući i motivirajući susret za nas. Susrećemo se s najvećim favoritom natjecanja. Radi se o protivniku i stadionu koji nas podsjeća na slavne trenutke naše povijesti", izjavio je Pioli.



MILAN Igrači Milana u osmini finala Europske lige igrat će protiv Manchester Uniteda, što je najatraktivnija utakmica toga dijela natjecanja. Trener talijanske momčadi Stefano Pioli ne samo da smatra da su Englezi favoriti u tom dvoboju nego je uvjeren da su i prvi favoriti za osvajanje naslova.


“To će biti stimulirajući i motivirajući susret za nas. Susrećemo se s najvećim favoritom natjecanja. Radi se o protivniku i stadionu koji nas podsjeća na slavne trenutke naše povijesti”, izjavio je Pioli.


Sve utakmice osmine finala, pa tako i ova, igrat će se 11. i 18. ožujka, a prva utakmica bit će odigrana u Engleskoj na Old Traffordu. Bit će to prvi okršaj ovih momčadi nakon 11 godina, kada je Manchester s ukupnih 7:2 izbacio “Rossonere” u osmini finala Lige prvaka.




Osim toga, engleski mediji su uzbuđeni zbog povratka Zlatana Ibrahimovića na Old Trafford, koji je za Manchester United nastupao između 2016. i 2018. godine.