Carlo Ancelotti

Trener Real Madrida uoči polufinala Lige prvaka: “Dobro se sjećam što su govorili na početku sezone…”

Hina

Carlo Ancelotti i Luka Modrić/Foto REUTERS

Carlo Ancelotti i Luka Modrić/Foto REUTERS

Nisu nam baš bili skloni, ali mi smo evo u polufinalu. Isto tako, do sada smo izbacili dva favorita, PSG i Chelsea. Definitivno se osjećamo sposobnima obavljati kvalitetno posao i dalje - rekao je talijanski trenerMANCHESTER  Trener nogometaša madridskog Reala Carlo Ancelotti je naveo da je „presretan što je momčad u polufinalu Lige prvaka nakon niza kritika s kojima smo se morali boriti“.


U utorak (21 sat) madridski Real, inače pobjednik ovog natjecanja čak trinaest puta u povijesti, gostuje kod Manchester Cityja u prvom polufinalnom ogledu.


„Dobro se sjećam što su govorili mnogi stručnjaci na početku sezone. Nisu nam baš bili skloni, ali mi smo evo u polufinalu. Isto tako, do sada smo izbacili dva favorita, PSG i Chelsea. Definitivno se osjećamo sposobnima obavljati kvalitetno posao i dalje“, rekao je talijanski stručnjak.
Real Madrid je od 2014. godine do danas četiri puta bio pobjednik Lige prvaka, a Ancelotti je pritom dodao.


„Ovaj dres madridskog Reala je sigurno odgovornost, ali je i naša prednost u odnosu na brojne suparnike koji nas ipak drugačije gledaju. Ja mogu reći da se svi moji igrači osjećaju posebno kada nose dres Reala. Osjećaju da mogu i moraju osvojiti sve. Tako pristupamo ovom polufinalu i završnici Lige prvaka“.