Lusescu nije zadovoljan

Trener PAOK-a se nakon susreta s Rijekom morao opravdavati: “Na početku stvari ne mogu biti perfektne”

Portal Novilist.hr

Razvan Lucescu/Foto REUTERS

Razvan Lucescu/Foto REUTERS

Rekao sam momčadi da ćemo imati dobre i loše trenutke, ali da nikada ne smijemo odustajati. Moramo uzeti maksimum iz svake situacije. Tako smo i protiv Rijeke nekako došli do gola...



RIJEKA Nogometaši Rijeke iz Grčke su se vratili s pozitivnim 1:1 rezultatom uoči uzvrata sljedećega četvrtka na Rujevici. Trener PAOK-a Razvan Lucescu nakon susreta s Rijekom se osvrnuo na formu svoje momčadi nakon što je došao na klupu grčkog doprvaka. Njemu je ovo bila tek treća utakmica koju je vodio kao trener PAOK-a.


– Ovo je početak rada ekipe. Na početku stvari ne mogu biti perfektne i uvijek imaš uspone i padove. Rekao sam momčadi da ćemo imati dobre i loše trenutke, ali da nikada ne smijemo odustajati. Moramo uzeti maksimum iz svake situacije. Tako smo i protiv Rijeke nekako došli do gola. Danas smo kontrolirali igru tijekom prvih 15 minuta pa smo onda izgubili kontrolu. Napravili smo jednu grešku, koja je malo bila i nesreća, jer smo gol primili tako što je lopta promijenila smjer. Onda smo izgubili našu strategiju, ali u drugom dijelu smo pritiskali i dobili samopouzdanje – objasnio je Lucescu nakon susreta.