Realan pogled

Trener Osječana nakon poraza na Rujevici: “Dogodio se loš dan, u ovakvoj atmosferi nije dobro ne imati inspirirane igrače “

Portal Novi list

Stjepan Tomas i Željko Sopić/Foto M. LEVAK

Stjepan Tomas i Željko Sopić/Foto M. LEVAK

Do sada smo igrali jako dobro prema naprijed, ovoga puta nismo bili pravi - kazao je TomasRIJEKA Stjepan Tomas, trener Osijeka, nakon utakmice je čestitao Rijeci na zasluženoj pobjedi i ovako obrazložio poraz svoje momčadi na Rujevici:


– Nismo dobro ušli u utakmicu. Nismo imali inspiriranih igrača prema naprijed, a u ovakvoj atmosferi ne imati inspirirane igrače nije dobro, kada nam napad nije na sto posto. Dogodi se ovakav dan, loš dan za nas, nadam se da se više neće ponoviti. Do sada smo igrali jako dobro prema naprijed, ovoga puta nismo bili pravi i čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi – rekao je Tomas.


Osijeku je nedostajao Mijo Caktaš.
– Definitivno se osjetio njegov izostanak. U napadu imamo samo Miereza, imali smo pregovore u završnici prijelaznog roka, pokušali smo potpisati još jednog napadača, ali nismo uspjeli to završiti. Sada smo u pregovorima, pokušavamo to završiti, treba nam još jedan napadač. Treba analizirati ovu utakmicu i pripremiti se za susret s Varaždinom, potrebna su nam tri boda u toj utakmici – rekao je trener Osječana.