Ivica Kulešević

Trener Osijeka zadovoljan generalkom za Rujevicu: “Do Rijeke će sve biti onako kako želimo”

Portal Novi list

Ivica Kulešević, trener Osječana/Foto PIXSELL

Ivica Kulešević, trener Osječana/Foto PIXSELL

Moram na kraju reći da je baš čudno igrati u ovakvoj tišini, na potpuno praznom stadionu, ali se i na to moramo početi privikavati… - ustvrdio je Kulešević



OSIJEK Kontrolni ogled Dinama i Osijeka u praznom Maksimiru uglavnom je ispunio očekivanja Ivice Kuleševića, trenera Osječana, pred kojima je gostovanje na Rujevici u polufinalu Kupa Hrvatske. Trener Osijeka je nakon susreta istaknuo kako je unatoč porazu bilo dosta dobrih stvari u igri njegove momčadi.


– Prije svega, jako dobra provjera, baš onakva, kakva nam je trebala u tjednu prije polufinala Kupa. Slažem se s ocjenom da je utakmica bila vrlo zanimljiva, rekao bih i dosta kvalitetna nakon što ni jedni ni drugi nismo znali što možemo očekivati u ovim okolnostima koje su nas pratile u proteklom razdoblju. Bilo je dosta ritma i trke, stvorili smo i dosta prilika, pa smo mogli zabiti i više od jednog pogotka. Ne mogu ne primjetiti da nam je suparnik, kao i često do sada, praktički iz prvog ozbiljnijeg udarca postigao pogodak dok smo mi imali i bolje situacije, ali ih nismo iskoristili, doduše zahvaljujući i sjajnom Livakoviću. Što se tiče pojedinaca, pohvalio bih Silvu, u nastavku smo vidjeli dobrog Jugovića, dok je Špoljarić zabio i to je za napadača najvažnije. Imamo još neke stvari koje trebamo korigirati u igri, vjerujem da će do Rijeke sve biti kako želimo i planiramo. Moram na kraju reći da je baš čudno igrati u ovakvoj tišini, na potpuno praznom stadionu, ali se i na to moramo početi privikavati… – rekao je Kulešević.