Nenad Bjelica

Trener Osijeka nakon trijumfa nad Šibenikom: “Na trenutke smo igrali jako dobar nogomet”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Nenad Bjelica/Foto Arhiva NL

Možda je pobjeda na kraju preuvjerljiva, ali mogli smo i na odmoru voditi s golom-dva razlike - rekao je Bjelica



OSIJEK Nenad Bjelica, trener Osijeka, nije krio zadovoljstvo nakon visoke pobjede nad Šibenikom na otvaranju novog prvenstva.


– Konačno pred publikom i zbog toga mi je posebno drago. Drago mi je i zbog igrača, naporno smo radili, možda je pobjeda na kraju preuvjerljiva, ali mogli smo i na odmoru voditi s golom-dva razlike. Na kraju smo imali dosta dobrih šansi, a Šibenik smo ostavili na jednoj stvarno velikoj šansi koju je Ivušić obranio. Stvarno mogu biti zadovoljan sa svime, najviše zalaganjem, na trenutke smo igrali jako dobar nogomet – komentirao je poslije prve pobjede u sezoni trener bijelo-plavih Nenad Bjelica.


Ramon Mierez nastavio je gdje je stao prošle sezone. Argentinac je načeo mrežu Šibenčana zaista sjajnim golom. Dva gola dodao je Bohar, a u osječkom dresu debitirao je Gržan.




– Ramon radi za to da dođe na to mjesto i na centaršut. No koliko on pretrči i dobije duela, koliko osvoji lopti i surađuje, to je neprocjenjivo. Zato te i nagradi, on nam je zlata vrijedan. Ali i ostali zaslužuju pohvale, Damjan je zabio dva gola, Šime u prvoj utakmici odigra sjajno, ali velika većina igrača bila je na visokoj razini – dodao je Bjelica i osvrnuo se na navijače.


– Navijači su se isto zaželjeli. I kada smo slabije igrali, pokušali su nas podići i hvala im na tome. Nadam se da će ubuduće doći u još većem broju.