Ivica Kulešević

Trener Osijeka nakon debakla i četvrtog mjesta razmišlja o tituli: “Samo treba neke stvari posložiti…”

Portal Novi list

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Uz ovakvo suđenje nismo ni mogli očekivati nešto više - kazao je Kulešević



OSIJEK Ivica Kulešević, trener Osijeka, najvećih gubitnika istekom uzbudljive sezone Prve HNL ovako je vidio poraz od Lokomotive koji je njegovu momčad stajao drugoga mjesta na ljestvici.


– U prvom poluvremenu je to bila kao neka partija šaha. Lokomotiva je u nastavku povela, mi smo dosta brzo izjednačili i imao sam dojam da smo bili puno bliže drugom pogotku od njih. Međutim, iz nekog razloga lopta danas nije htjela još poneki puta u njihovu mrežu u brojnim prigodama koje smo imali i mogu reći da nam je sreća okrenula leđa. Tužni smo, međutim, moramo podići glave gore. Bili smo tako blizu, a ostali ipak daleko na kraju – govorio je Kulešević i prema očekivanjima se obrušio na suce što je uhodana praksa trenera Osijeka ove sezone nakon rezultatskih posrtaja svoje momčadi.


– Jako sam nesretan zbog ovoga, imam osjećaj da smo zaslužili više, no treba iz ovoga izvući i pouke. Osijek će rasti iz sezone u sezonu, a možda nije na meni da to ističem, ali uz ovakvo suđenje nismo ni mogli očekivati nešto više. Žao mi je što smo rastužili sjajne navijače, stizale su nam poruke podrške iz cijeloga svijeta. Što je tu je, već treba razmišljati o idućoj sezoni, a a da bismo se borili za titulu još neke stvari treba posložiti – kazao je Kulešević