Edo Flego

Trener Orijenta 1919 posebno je naglasio jednu stvar: “Veseli što smo na trenutke bili ravnopravan takmac Modrima”

Ivan Volarić

Edo Flego/Foto Arhiva NL

Edo Flego/Foto Arhiva NL

Dečki su ovu utakmicu shvatili kao nagradu i tako smo se i ponašali - kazao je Flego nakon utakmiceRIJEKA Trener Orijenta 1919 Edo Flego pokušao je realno sagledati u konačnici ipak očekivani poraz od Modrih.


– Dinamo je pokazao sve svoje kvalitete, mi smo ih pokušali neutralizirati koliko god smo mogli – govorio je Flego. – U prvom poluvremenu smo dobro stajali u bloku, sveli smo ih na poluprilike, što malo tko napravi Dinamu. Bili smo opasni iz polukontri i prekida, to nam je bio cilj i jedino što smo mogli. Malo nas je presjekao gol odmah na početku jer smo imali drugačiji plan. Tu se utakmica prelomila. Kasnije smo se otvorili, dečki su se opustili i počeli igrati. Na trenutke smo bili ravnopravan takmac Dinamu i to je ono što nas veseli u ovom trenutku, a posebno u ovakvom ambijentu. Dečki su ovu utakmicu shvatili kao nagradu i tako smo se i ponašali.


Stratega Krimejčana sigurno ne vesele ozljede Fućka i Mohorovičića.
Fućak ima problema s listom, Mohorovičić je dobio udarac… To je ta potrošnja na koju smo slutili. Nadam se da će biti spremni za prvenstvo jer prvenstvo je naša realnost – rekao je Flego.