Druga HNL

Trener Opatije nakon poraza od Intera: “Nakon izgubljenog poslijepodneva u Zaprešiću moramo pokazati pravo lice protiv Kustošije”

Ivan Volarić

Marijan Jukičić (desno) je pocrvenio u Zaprešiću/Foto Arhiva NL

Marijan Jukičić (desno) je pocrvenio u Zaprešiću/Foto Arhiva NL

Bacat ćemo se na glavu za pobjedu. Nema nam druge - rekao je Bogolin



RIJEKA Nogometaši Opatije posrnuli su u Zaprešiću nakon četiriju kola bez poraza (tri remija i pobjeda). Opatijci su u 20. minuti ostali bez isključenog braniča Marijana Jukičića i odmah se našli u rezultatskom zaostatku nakon što su domaći iskoristili kazneni udarac.


– Ne smijem komentirati suđenje! Opet sam dobio dvije utakmice kazne, a nisam ništa napravio – govori Zoran Bogolin, trener Opatijaca, koji je utakmicu u Zaprešiću promatrao s tribina pa onda taj prijelomni trenutak utakmice može prokomentirati iz kuta navijača – gostiju.


– Kontakt je bio, samim time bilo je i elemenata za penal, ali crveni je po mojem mišljenju bio – prestrog. To je usmjerilo utakmicu. Poslije toga je Karamatić pogriješio kod gola za 2:0 i nakon toga je utakmica bila gotova. Oni se nisu otvarali, čekali su na kontre. Mi smo imali posjed, ali sve to bilo je bez veze. Za nas je ovo bilo izgubljeno poslijepodne – dodao je Bogolin čija momčad je rasterećeno otišla u Zaprešić i odigrala slabu utakmicu.




Očito je da ovu momčad treba stalno držati »našpananu« jer jedino tako može dobro funkcionirati.


– Bili smo bez koncentracije, ostali smo pritom prije utakmice bez ozlijeđenog Bertoše, koji nam je puno nedostajao. Očito je da moramo stalno biti pod pritiskom, stalno mora biti tenzija i visoka doza, inače nas nema. U srijedu nas na Kantridi čeka Kustošija pa idemo u Zmijavce. Moramo pokazati pravo lice i to već protiv Kustošije. Bacat ćemo se na glavu za pobjedu. Nema nam druge – rekao je Bogolin.