Zoran Bogolin

Trener Opatije najzadovoljniji je rezultatom: “Bili smo premekani u veznoj liniji, a suđenje su svi vidjeli”

Portal Novi list

Zoran Bogolin/D. JELINEK

Zoran Bogolin/D. JELINEK

Ne može naš nogomet ići naprijed s ovakvim suđenjem. Znamo što je rak rana hrvatskog nogometa... - rekao je Bogolin



PETRINJA Nogometaši Opatije imaju za čim žaliti nakon prvoga kvalifikacijskog ogleda u Petrinji. Opatijci su se pošteno ispromašivali…


– Kada stvoriš toliko prilika onda to moraš zabiti! – govorio je nakon utakmice Bogolin. – Međutim, ja sam najnezadovoljniji igrom vezne linije. Bili smo premekani u veznoj liniji, ne znam zašto. Vjerojatno je igrače ipak sputao pritisak.


Teško bi agresivniji pristup Opatijaca donio nešto konkretnije ako se uzme u obzir Burilov kriterij koji je išao u prilog domaćinima.




– Suđenje su svi vidjeli. Ne može naš nogomet ići naprijed s ovakvim suđenjem. Znamo što je rak rana hrvatskog nogometa… – nastavio je Bogolin čija momčad je neobjašnjivo pala s igračem više na terenu.


Lazić i Kovačević su trebali donijeti svježinu… Neki igrači se nakon ovakve utakmice moraju zamisliti. Ništa, okrećemo se uzvratu. Odličan rezultat uoči uzvrata. Vraćaju se Bertoša, Glavaš i Toni Rudan tako da ćemo imati širi izbor, doduše moramo prvo vidjeti kakva je situacija s ozlijeđenima i načetima – rekao je Bogolin.