Zoran Bogolin

Trener Opatije nezadovoljan je suđenjem u Sigetu: “Nadam se da dečki nisu imali svoj dan…”

Ivan Volarić

Uz sve nevolje i nesreće koje nas prate, još su nam se počele događati i sudačke odluke koje nam ne idu u prilog. Imam osjećaj kao da nas se gura prema dnu - rekao je trener Crno bijelih



RIJEKA Nogometaši Opatije doživjeli su u Sigetu i peti uzastopni poraz. Dubrava je slavila 1:0 i skočila na prvo mjesto ostavivši Opatijce na dnu drugoligaškog poretka. U redovima Crno-bijelih se nakon svega nagomilalo dosta nezadovoljstva – suđenjem. Počevši od isključenja Grujević sredinom nastavka pa do izgledne šanse Weitzera u samom finišu utakmice koja je zaustavljena zaleđem.


– Prekršaj Grujevića nije bio vrijedan crvenog kartona. Suparnički igrač je išao van gola, osim toga Grujević nije bio zadnji igrač. Što se tiče zaleđa označenog Weitzeru ispostavilo se da nije bilo. Uz sve nevolje i nesreće koje nas prate, još su nam se počele događati i sudačke odluke koje nam ne idu u prilog. Imam osjećaj kao da nas se gura prema dnu. Nadam se da dečki koji su sudili u Sigetu jednostavno nisu imali svoj dan – rekao je Zoran Bogolin, trener Opatijaca, koji nije nimalo nezadovoljan izdanjem svoje momčadi – porazu unatoč.


– Bili smo top! S igračem manje smo više trčali i stvarali prilike, ali lopta jednostavno neće u gol. S igračem manje smo stvorili pet šansi. Ponosan sam na dečke. Jednostavno smo u takvom razdoblju kada nas neće. Nevjerojatno je što nam se događa ove sezone, ali jednom će i ova naša tragedija stati.




U subotu je prilika da se stvari okrenu u drugom smjeru. U posljednjem jesenskom kolu Opatija na Kantridi dočekuje zahuktali Orijent 1919. Možda lopta vrati nešto onda kada se to najmanje očekuje.


– Ne treba nam se ništa vratiti, neka nam samo lopta da ono što smo u tom trenutku zaslužili. Ni manje, ni više. Trebali smo dobiti Dubravu, Dugopolje, a u Sesvetama smo zaslužili barem bod. Očito moramo pokazati još više želje i još više se bacati na glavu – dodao je Bogolin.