Gennaro Gattuso

Trener Napolija nakon neočekivanog poraza u Rijekinoj skupini: “Potrebna je veća žestina, ovakve pogreške nam se više ne smiju događati”

Portal Novilist.hr

Reuters

Reuters

AZ Alkmaar je imao i dodatnu motivaciju jer su izgubili toliki broj igrača zbog koronavirusa, zbog čega su se još više "nabrijali". Nisam ih vidio da se brane s toliko žara kao što su protiv nas



NAPULJ Napoli je loše otvorio europsku sezonu, na svojem je terenu minimalnim rezultatom izgubio od AZ Alkmaara, sljedećeg protivnika Rijeke u EL.


– Nismo trebali izgubiti, imali smo posjed lopte, ali igra je bila sterilna. Previše igrača se sastalo, nije se išlo naprijed. Bilo je dobrih stvari u prvome dijelu, ali nakon pauze smo radili previše očekivanih dodavanja, nismo išli naprijed.


Potrebna je veća žestina, više gladi i da se više igra s loptom. Ono što mi danas nismo napravili, mogli smo puno bolje, a i promašili smo na nekoliko metara – rekao je trener Napolija Gennaro Gattuso nakon susreta, dodavši kako je Nizozemcima koronavirus zapravo možda i pomogao…




– AZ Alkmaar je imao i dodatnu motivaciju jer su izgubili toliki broj igrača zbog koronavirusa, zbog čega su se još više “nabrijali”. Nisam ih vidio da se brane s toliko žara kao što su protiv nas. Dopustili smo im samo jedan šut u okvir gola i oni su zabili. Ne smijemo si dopustiti više ovakvih pogrešaka, ovo nam je lekcija.