Europska liga

Trener Napolija minimalnu pobjedu nad Sociedadom posvetio Diegu Maradoni

Portal Novilist.hr

Gennaro Gattuso/Foto REUTERS

Gennaro Gattuso/Foto REUTERS

Posebna posveta, ovo je za Maradonin 60. rođendan. Najbolje želje od mene i ekipe idu najvećem igraču svih vremena - rekao je Gattuso

RIJEKA Napoli je ostvario minimalnu pobjedu na gostovanju kod Real Sociedada (1:0), u Rijekinoj skupini F Europske lige. Trener talijanske momčadi Gennaro Gattuso pobjedu je posvetio Diegu Maradoni.




 


– Posebna posveta, ovo je za Maradonin 60. rođendan. Najbolje želje od mene i ekipe idu najvećem igraču svih vremena – započeo je Gattuso o legendi kluba, za koju su dan ranije Španjolci rekli da ne bi imao mjesta u njihovoj sadašnjoj momčadi.


 


– Protivnici su bili jako dobri, radili su visoki presing, kojega ne koriste u La Ligi. Maksimalan respekt za njih jer su nam otežali igru, ali smo ih nekako uspjeli nadvladati. Mi smo igrali dobro te smo uspjeli iskoristiti prilike koje smo imali. Bilo je igrača koji ne igraju regularno, a napravili su odličan posao – zadovoljan je bio trener Napolija.


 


Kapetan Napolija se ozlijedio već u 22. minuti i morao je napustiti teren. No, Gattuso nije zabrinut.- Insigne kaže da je stao na vrijeme. Ista je to noga od posljednje ozljede, ali nije osjetio istu bol kao prošli put.