Damir Krznar

Trener modrih upozorava na senzaciju s Aldo Drosine: “Istra 1961 je dobila krila nakon impresivnog ulaska u finale Kupa”

Davor Petrović

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Njihov cilj je ostanak u ligi i tamo nema čovjeka koji ne vjeruje u čudo na Maksimiru - upozorava Krznar



ZAGREB Sjajna sezona u Europskoj ligi sada je tek samo lijepa uspomena za žitelje Maksimirske 128, koji su sada, kako najavljuje Damir Krznar, maksimalno posvećeni domaćim natjecanjima, počevši od današnje utakmice s Istrom 1961. Modrima je potrebna pobjeda za održavanje bodovnog razmaka u odnosu na drugoplasirani Osijek, kod kojeg gostuju već u srijedu.


– Što je bilo, bilo je. Četvrtfinale Europske lige s Villarrealom sada je prošlost, a naša sadašnjost je Istra 1961, koja je dobila krila nakon zaista impresivnog ulaska u finale Hrvatskog nogometnog kupa. Puljani ovdje dolaze goropadni, a mi jednako tako moramo odgovoriti. Recept je vrlo jednostavan jer kvaliteta je na našoj stani. Samo, pristup, volju i želju kakve ima Istra 1961 moramo imati i mi. Tek onda će naša kvaliteta doći do izražaja – objašnjava Krznar. – Njihov cilj je ostanak u ligi i tamo nema čovjeka koji ne vjeruje u čudo na Maksimiru. Vidjeli smo protiv Rijeke kako su Puljani snažno i koncentrirano krenuli u susret pa stigli do nevjerojatna tri gola prednosti u prvom dijelu.



Standings provided by SofaScore LiveScore