Serie A

Trener Milana je odahnuo: “Dobra je vijest da Ante Rebić nije slomio ruku”

Hina

Stefano Pioli/Foto REUTERS

Stefano Pioli/Foto REUTERS

Nadamo se kako će se to i potvrditi i da njegova ozljeda neće zahtijevati duži izostanak - izjavio je Stefano Pioli



MILANO Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ozlijedio se u pobjedi Milana protiv Crotonea (2-0) u susretu 2. kola talijanskog prvenstva.


Rebić je u 56. minuti nezgodno pao na rame i strahovalo se od teške ozljede. Međutim, trener “Rossonera” Stefano Pioli je kazao kako ništa nije puklo.


“Dobra je vijest da Rebić nije slomio ruku. Nadamo se kako će se to i potvrditi i da njegova ozljeda neće zahtijevati duži izostanak. Nakon što smo ostali bez Ibrahimovića, imamo nedostatak igrača u napadu,” poručio je Pioli.




Milan je na gostovanju pobijedio Crotonea sa 2-0. Gosti su poveli u posljednjim trenucima prvog dijela iz kaznenog udarca kojeg je izborio Ante Rebić, a realizirao Franck Kessie. Pobjedu Milana potvrdio je Brahim Diaz golom u 50. minuti.


“Kada ovako često igrate na početku sezone, važno je kontrolirati igru, kontrolirati tempo. Nismo držali loptu kako smo trebali, ali prošlo je dobro”, rekao je trener Milana za Sky Sport Italia.


Milan je u prva dva kola Serie A upisao dvije pobjede, a sada ga u četvrtak očekuje gostovanje kod Rio Avea u play-offu Europske lige.