Repriza na Drosini

Trener Istre 1961 se nakon dobre partije u Maksimiru ponovo okrenuo Rijeci: “Želimo ponoviti polufinale Kupa”

Portal Novi list

Danijel Jumić/Foto PIXSELL

Danijel Jumić/Foto PIXSELL

U Maksimiru smo pružili svoj maksimum, namučili smo sjajnu momčad - rekao je trener "zeleno-žutih"



RIJEKA Dinamo je minimalno dobio Istru 1961 u posljednjoj utakmici 29. kola prve HNL. Modri su dočekali Puljane nakon eliminacije iz Europske lige, a “zeleno-žutima” je gostovanje u Maksimiru stiglo nakon povijesnog uspjeha i plasmana u finale Kupa.


– Teško je bilo u igrače staviti fokus na ovu utakmicu, ali ona je najbitnija jer nosi tri boda kao i sve druge. Ne mogu biti nezadovoljan igrom u prvom dijelu, ali teško smo dolazili u prilike, očekivali smo da će biti tako teško, da će se Istra 1961 braniti. Žao mi je što nismo više pokušavali udarcima izvana. Osijek? Utakmica koja je sigurno bitna, ali ni manje ili više važna nego ostale, jer, kažem, svaka nosi tri boda. Iako, psihološka će prednost biti na strani onoga tko pobijedi. Ovo je bila dobra priprema za taj susret, igrači su pokazali želju, agresivnost, još ima benzina u nama – kazao je Damir Krznar, trener “modrih”.


Njegov kolega Danijel Jumić već se okrenuo novom ogledu protiv Rijeke, ovoga puta za prvenstvene bodove.




– U Maksimiru smo pružili svoj maksimum, namučili smo sjajnu momčad. Orijentirali smo se na obranu, Dinamo je dominirao, ali nije napravio mnogo prilika. Ali, da bismo uzeli bod, onakvu veliku šansu kakvu je imao Vuk moramo zabiti. Sad nas čeka utakmica s Rijekom, želimo ponoviti Kup, iako će to biti potpuno drugačija utakmica – rekao je trener Puljana.