Zoran Bogolin

Trener i glavni sponzor NK Opatije: “Ako Kantrida ne dobije licencu to je kao da Wembley ne zadovoljava uvjete”

Ivan Volarić

Zoran Bogolin, trener i glavni sponzor Opatijaca/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin, trener i glavni sponzor Opatijaca/Foto Arhiva NL

Bio sam na mnogim stadionima za koje je Kantrida u ovakvom stanju - čudo. Ispalo je prema HNS-u da je Kantrida derutna, a nije baš tako - rekao je Bogolin.



OPATIJA Zoran Bogolin, trener i glavni sponzor, NK Opatije zadovoljan ishodom licenciranja iako aktualni prvak Treće HNL zapad nije u prvom krugu dobio licencu za Drugu HNL.


– Nismo zadovoljili sportske uvjete jer nismo na vrijeme poslali licencu za pomoćnog trenera prve momčadi što smo već riješili, te infrastrukturalne uvjete što ćemo vjerujem temeljem dogovora između gradova Opatije i Rijeke riješiti licenciranjem Kantride. Nema treba puno manje toga nego primjerice Orijentu 1919 za Prvu HNL, gradonačelnik Vojko Obersnel je obećao stadion dovesti na prvoligašku razinu, a samim time zadovoljavat će i drugoligaške uvjete – govori Bogolin koji je obišao mnoge hrvatske drugoligaške, trećeligaške i prvoligaške stadione.


– Bio sam na mnogim stadionima za koje je Kantrida u ovakvom stanju – čudo. Ispalo je prema HNS-u da je Kantrida derutna, a nije baš tako. Pa nećemo valjda raditi problem od tuš kade ili farbanja svlačionica. Ako Kantrida ne dobije licencu pa to je kao da netko kaže da Wembley ne zadovoljava uvjete za finale engleskog kupa – rekao je Bogolin čija momčad se na opatijskom igralištu priprema za kolovoške kvalifikacije za Drugu HNL. Ukoliko ih naravno uopće bude… Mnogi drugoligaši nisu dobili licence, mnogi trećeligaši su odbijeni…